Hold feriehuset godt beskyttet...

- i mange år fremover…
  • qxif-phone23 44 54 09
  • qxio-emailhenrik@maler-hoff.dk
Maleropgaver, facadebehandling, salg af maling & rådgivning

Hold sommerhuset smukt og holdbart i mange år fremover…

Et sommerhus, der ligger ved Vestkysten, er hårdt udsat for det barske vejrlig med saltvand, sol og sandfygning. Derfor skal man som sommerhusejer være opmærksom på at holde sommerhuset godt beskyttet med den rigtige overfladebehandling på alle flader – træ, mure, udhæng, gavle og sokler. Da vi bor i området ved vi præcis hvilken behandling, der er mest holdbar til sommerhuse, og hvor på sommerhuset, der skal holdes specielt øje med nedslidning og skader. Vi udfører maleropgaver, beskyttelse af træværk samt facadebehandling i Oksbøl, Varde, Esbjerg, Hjerting, Blåvand, Vejers, Henne, Nr. Nebel, Billum, Janderup samt sommerhusområder langs vestkysten.
Vores vigtigste opgave som professionelt malerfirma er at give jer et smukt resultat i jeres sommerhus, der holder i rigtig mange år. Især i det hårde vestjyske klima, hvor vægge og træværk ofte er udsat for direkte sol og saltvand. Hos Malerfirmaet Hoffmann handler kvalitet og holdbarhed først og fremmest om godt malerhåndværk med grundig forbehandling og de bedste malinger, men vi garanterer derudover jeres sommerhus optimal beskyttelse og holdbarhed i årene fremover.

Indvendig malerbehandling i feriehuse

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland, der udfører indvendigt og udvendigt malerarbejde samt facadebehandling i hele Danmark på bolig, feriehus, og erhverv. Specialbehandling af baderum, poolrum og poolhuse til forebyggelse af skimmelsvamp. Vi arbejder især i området langs vestkysten med byerne Oksbøl, Varde, Esbjerg, Hjerting, Blåvand, Ho, Henne Strand, Vejers, Outrup, Nr. Nebel, Billum, Janderup samt i større dele af Jylland

Udvendig malerbehandling i feriehuse