Få uforpligtende malertilbud

Vi sætter kvalitet, miljø og pålidelighed i første række
  • qxif-phone23 44 54 09
  • qxio-emailhenrik@maler-hoff.dk
Maleropgaver, facadebehandling, salg af maling & rådgivning
Tag en snak med mig omkring dit malerarbejde. Jeg giver naturligvis altid gerne et uforpligtende tilbud på jeres opgave. Men vi kan også være behjælpelige med at få at defineret den korrekte behandling til vægge og træværk, hvor rensning og afslibning ofte er afgørende for et flot og holdbart resultat. Vi udfører maleropgaver, beskyttelse af træværk samt facadebehandling i Oksbøl, Varde, Esbjerg, Hjerting, Blåvand, Vejers, Henne, Nr. nebel, Billum, Janderup samt i større dele af Jylland.

Vi kommer også gerne med tips og gode idéer til farvesammensætning og struktur, således at I opnår den ønskede effekt i rummet eller på bygningen. Og ved større opgaver kan vi tilknytte vo-res professionelle stylist, som er fyldt med idéer til at skabe smukke rum med balance i farver og udtryk.

Har du brug for en professionel maler? Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud og vurdering af jeres maleropgave. Det betaler sig.

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland, der udfører indvendigt og udvendigt malerarbejde samt facadebehandling i hele Danmark på bolig, feriehus, og erhverv. Specialbehandling af baderum, poolrum og poolhuse til forebyggelse af skimmelsvamp. Vi arbejder især i området langs vestkysten med byerne Oksbøl, Varde, Esbjerg, Hjerting, Blåvand, Ho, Henne Strand, Vejers, Outrup, Nr. Nebel, Billum, Janderup samt i større dele af Jylland