Miljøvenlig maling - naturligvis!

– for os, jer og naturen
  • qxif-phone23 44 54 09
  • qxio-emailhenrik@maler-hoff.dk
Maleropgaver, facadebehandling, salg af maling & rådgivning
Malerfirmaet Hoffmann er glade for at tilbyde vores kunder miljøvenlige malinger fra Beckers, som er Nordens største producent af maling. Udover at vi er sammen om at beskytte vores fælles miljø og helbred, så kan vi samtidig tilbyde produkter af højeste kvalitet. Malingen indeholder naturligvis ikke tungmetaller, opløsningsmidler eller kemiske emner, som er hormonforstyrrende.
Vi anvender så vidt muligt udelukkende maling, der er Svanemærket. Svanens test viser, at Beckers Svanemærkede malinger er ekstra resistente overfor at afskalle, at krakelere samt danne blærer. De vandfortyndbare malinger holder faktisk farven bedre end de gamle terpentin-baserede produkter, samtidig med at de giver en god beskyttelse mod alge- & skimmelvækster. Vi sælger også maling til private.

Lidt om Beckers Maling

Miljøet har en central rolle hos Beckers. Firmet er pionerer indenfor miljøområdet og tænker i miljø, i alt hvad de gør. Deres produktion af maling finder sted i Nykvarn i et af Europas mest miljøvenlige fabrikker, og Beckers kan idag tilbyde flere miljømærkede produkter end nogen anden malingsproducent i Europa. Malingsproducenten Beckers arbejder målrettet på at:
  • Udvikle og markedsføre miljøtilpassede produkter. Erstatte farlige stoffer så vidt det er teknisk muligt
  • Minimere miljøpåvirkning fra deres produktionsprocesser ved at spare på naturressourcer og gøre processer mere lukkede
  • Minimere mængden af restprodukter og affald
  • Opbevare og distribuere deres produkter på sikker vis og stræbe efter reduceret miljøpåvirkning fra deres transporter
  • Forsikre sig at leverandører og entreprenører opfylder deres miljøkrav
  • Give åben og saglig information om deres miljø- og kvalitetsarbejde til ansatte, kunder og øvrige
  • Følge miljølovgivning, forebygge forurening og stadigt forbedre deres virksomhed

Vi sætter kvalitet, miljø og pålidelighed i første række

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland, der udfører indvendigt og udvendigt malerarbejde samt facadebehandling i hele Danmark på bolig, feriehus, og erhverv. Specialbehandling af baderum, poolrum og poolhuse til forebyggelse af skimmelsvamp. Vi arbejder især i området langs vestkysten med byerne Oksbøl, Varde, Esbjerg, Hjerting, Blåvand, Ho, Henne Strand, Vejers, Outrup, Nr. Nebel, Billum, Janderup samt i større dele af Jylland